درباره سلام نجم الثاقب

دبیرستان سلام نجم الثاقب در سال 1381 با ظرفیت حدود 180 نفر شروع به فعالیت های فرهنگی و آموزش نمود و تا کنون با قوت به فعالیت های خود ادامه میدهد. این مدرسه با بکارگیری محیطی مناسب جهت رشد دانش آموران از مدارس پیشرو در خدمات آموزش و فرهنگی میباشد.

درباره مدیر سلام نجم الثاقب(آقای عبدالرحمن مصیبی)

مدیریت دبیرستان سلام نجم الثاقب، دکتر عبدالرحمن مصیبی، دکترای مدیریت آموزشی از سال ۷۸ با ورود به روند آموزشی بعنوان مشاور فعالیت‌های خود را برای تربیت نسل متخصص و متعهد آغاز کرد.

تدریس شیمی کنکور، مشاور پایه دوازدهم در مدارس خاتم، سلام فرمانیه و … ، تدریس دوره‌های دانش افزایی و … در دانشگاه‌ها و … از سوابق اجرایی آقای مصیبی می‌باشد.

کادر آموزشی

با گذشت ثلث قرن از فرصت تأسیس، بازنگری و ایجاد راهکاری مناسب در عرصه تعلیم و تربیت مدارس (خصوصاً شهر تهران)، در دهه اخیر به ایجاد مدارس سلام همت گمارده‌ شد. با حضور علاقمندان، شاگردان و دوستانی که گردهم آمدند تا با بر هم نهادن توانایی‌های خود به گسترش خدمات آموزشی و فرهنگی جوانان مولود پس از انقلاب نمایند. نیازهای تربیت اسلامی منبعث از ژرفای اندیشه امام (ره) و آموزه‌های انقلابی و درک شرایط اقلیمی، جغرافیایی و تاریخی کشور عزیزمان و تجربه تاسیس مدارس نمونه جنوب شهر، سرمایه‌های اصلی ما در این راه به شمار می‌رفت. اکنون در سال ۱۴۰۱ پس از دو دهه گذشت از تأسیس مدارس سلام، دست آوردهایمان را برمی‌شماریم :
۱- تأسیس ۳۵ واحد دبیرستان دوره اول و دوم دخترانه و پسرانه در تهران، تبریز و کرج
۲- تأسیس ۱۷ واحد دبستان دوره اول و دوم دخترانه و پسرانه در تهران (تبصره: تمام واحدهای فوق در املاک استیجاری و با حداقل امکانات لازم جهت آموزش مناسب تدارک دیده‌ شده‌اند و همه سخت افزارها بر پایه شهریه مردم و سرمایه گذاری اندک موسسه بوده‌است.)
۳- تحت پوشش آموزش آوردن سالانه قریب به ۶۰۰۰ دانش‌آموز با استعداد و پرشور و فارغ‌ التحصیلی بیش از ۲۰۰۰ نفر دانشجوی توانمند در عرصه علم و دانشگاه.
۴- صرفه جویی هزینه عمومی دولت به میزان سالانه سی و دو میلیارد ریال از زمان حضور این مجموعه و آن هم با کیفیت و رضایتمندی مردمی.
۵- کارآفرینی نزدیک به ۶۰۰ نیروی تمام وقت و ۸۰۰ دبیر پاره وقت.
۶- نمایش بزرگی از بهترین دبیران و مشاوران مجربی که در طول سالیان گذشته از فرصت‌های بدست آمده توانمند گردیده‌اند و سرمایه‌ای ملی به حساب می‌آیند.
۷- تجارب مدیریتی – اجرایی مدیران که با عبور از نیازهای دست و پاگیر شخصی و اجتماعی و ذهنیت‌های تاریخی خود، به وفاقی روزافزون نزدیک گردیده‌اند که ضمن ایجاد کاری تیمی، به منافع بلند مدت مجموعه که ضامن حفظ دست‌آوردهای کنونی فردی، جمعی و ملی است، می‌اندیشند.
۸- ایجاد حس اعتماد به نفس در مسئولین و اعتماد کامل و امیدوار کننده در عرصه خانواده و جوانان به دلیل حمایت مجموعه مدارس سلام از خواسته‌ها و پاسخگویی فراتر از مطالبات آموزشی آنان که استقبال روزافزون از ورود به مدارس بخوبی آن را نشان می‌دهد.

۹- جمع‌آوری تجارب جهانی مدرسه داری در قالب بازدیدها، دیدارها و تحقیقات گسترده و بومی سازی حتی‌المقدور آنان در بهسازی مدارس با رویکرد ارزش‌های ایمانی و ملی‌مان.
۱۰- تأثیرگذاری عمیق در حرکت عظیم آموزش و پرورش ایران، خصوصاً رویکردهای بخش خصوصی در خلاقیت‌ها و پاسخگویی‌ها و روزآمد شدن‌ها و الگودهی برای برون رفت از انجماد و بوروکراسی غیرهدفمند.
۱۱- تدوین نقشه استراتژی راهبردی راهبردی براساس مدل BSC و ارزیابی عملکرد سازمانی براساس سیستم تعالی مدیریت EFQM و راه‌اندازی واحدهای پشتیبانی از انتقال تجارب و حفظ استانداردهای لازم و تدوین استراتژی توسعه کمی و کیفی براساس واقعیت‌ها، قوانین دست و پاگیر دولتی و …